Onze Werkzaamheden

Woningbouw

Eindelijk uw droomhuis laten bouwen.

Korte lijntjes

Velen dromen ervan om een eigen woning te (laten) bouwen.

Als u dan eenmaal zover bent, is het fijn om een bouwbedrijf te vinden dat luistert naar u en uw architect. Wij vinden het dan ook van belang dat de communicatie tussen u, ons en uw architect zo soepel mogelijk verloopt. Dat is voor ons de belangrijkste reden om de lijntjes zo kort mogelijk te houden.

U communiceert rechtstreeks met ons, Marc en Maik, en dat doet de architect ook. Zo behouden wij de regie en heeft u altijd een aanspreekpunt op de bouwplaats.

Wat bouwen we?

Het klinkt wat vreemd, maar we bouwen elke huis dat u wilt. Of het een jaren 30 woning, een moderne vrijstaande villa of een langgevel boerderij betreft, we kunnen het allemaal.

Doordat we al jaren samenwerken met dezelfde vakmensen, hebben we een team van onderaannemers om ons heen verzameld die kunnen voldoen aan de hoge eisen die we onszelf opleggen. Een team van elektriciëns, loodgieters, tegelzetters, stukadoors en metselaars staan ons bij om ook uw huis perfect te bouwen.

Meer weten over dit deel van ons team? Klik dan eens hier.

Planning

Bij het bouwen van een huis draait alles om planning. Wij nemen de volledige planning van het huis voor onze rekening, daarbij houden we rekening met levertijden, uitloop, vakantie’s maar natuurlijk ook met uw wensen.

We doen er alles aan om geplande data te halen, zodat u precies weet wanneer u waar op mag rekenen. Praktisch en overzichtelijk.

Creatief meedenken

Uiteraard nemen we graag, in een persoonlijk gesprek, de mogelijkheden met u door. We worden graag vroeg in het project bij uw plannen betrokken, zodat we u op basis van onze jarenlange bouwervaring kunnen adviseren.

Daemen Bouwbedrijf logo

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Wij bespreken graag de mogelijkheden