Onze Werkzaamheden

Dakkapellen

Maak van een lastige zolder een bruikbare zolder.

Eindelijk ruimte op zolder

U heeft besloten om uw zolder meer bruikbaar te maken door een dakkapel te plaatsen. Met deze relatief goedkope oplossing zorgt u voor veel meer ruimte en comfort in een, vaak te weinig gebruikte, ruimte van uw woning.

 

Voordelen van een dakkapel

Zomaar een paar voordelen van een dakkapel op een rijtje:
– Meer woon- of werkruimte
– Relatief lage bouwkosten
– Veel efficiĆ«ntere indeling van uw zolder
– Meer licht in de kamer

Keuze

De beslissing om een dakkapel te laten plaatsen was een hele stap, maar daarmee bent u er nog niet. Er zijn heel veel verschillende soorten en maten dakkapellen. Dus welke is de juiste voor u?

Zoveel mensen, zoveel wensen! Om u alvast een indruk te geven, hebben we een aantal verschillend dakkapellen in de foto’s hierboven gezet.

Wanneer we u vertellen dat er heel veel verschillende varianten bestaan, zowel in vorm (rond, vierkant, rechthoek) maar ook in dakvorm (rond, puntdak, pagode, halfronde boog, meervlaks) en dat ook nog eens in heel veel verschillende afwerkvormen en materialen, dan begrijpt u dat het onmogelijk is om dit allemaal op onze website te zetten.

Snelheid

Een dakkapel kan, afhankelijk van welke versie u kiest, redelijk snel geplaatst worden. Hierdoor blijft overlast voor u als bewoner tot een minimum beperkt. Wij maken met u duidelijk afspraken over de plaatsing en nemen deze goed met u door. Zo weet u vooraf wat u kunt verwachten en weten wij dat u akkoord bent met onze werkwijze.

Creatief meedenken

Uiteraard nemen we graag, in een persoonlijk gesprek, de mogelijkheden met u door. Het zal u verbazen wat er allemaal op uw woning mogelijk is. Uiteindelijk maakt u de keuze en gaan wij deze voor u voorbereiden.

Daemen Bouwbedrijf logo

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Wij bespreken graag de mogelijkheden