Onze Werkzaamheden

Grote verbouwing

Wij zeggen altijd: alles is mogelijk!

Verschil tussen verbouwing en grote verbouwing

Voor ons ligt het verschil tussen een verbouwing en een grote verbouwing in het feit of de klant nog in de woning kan blijven wonen tijdens de verbouwing. Zo niet, dan is er sprake van een grote verbouwing.

Uiteraard verbouwen we ook winkels en bedrijfspanden, daarvoor geldt: wanneer de werkzaamheden, evt. gereduceerd, niet meer door kunnen gaan spreken wij over een grote verbouwing.

Zorgen uit handen

Net zo als bij alle andere werkzaamheden willen wij ook bij de grote verbouwingen u als klant zoveel mogelijk ontzorgen. We houden voor u contact met de architect en houden u regelmatig op de hoogte over ons werk. Natuurlijk houden ook bij grote verbouwingen de lijntjes kort zodat wij met onze vragen bij u terecht kunnen maar u, en dat is zeker niet onbelangrijk, ook direct aan ons uw vragen kunt stellen.

Groot

In de slider bovenaan de pagina vindt u een aantal foto’s van grote verbouwingen die we in de afgelopen periode hebben afgerond, 2 woningen zijn zelfs verdubbelt in wooninhoud. U ziet, wij gaan een groter project niet uit de weg.

Creatief meedenken

Uiteraard nemen we graag, in een persoonlijk gesprek, de mogelijkheden met u door. Het liefst worden we vroeg in het project bij uw plannen betrokken, zodat we u op basis van onze jarenlange bouwervaring kunnen adviseren.

Daemen Bouwbedrijf logo

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Wij bespreken graag de mogelijkheden