Over Ons

Bouwbedrijf Daemen

Maak kennis met Marc, Maik en onze vaste collega’s

marc daemen

Marc Daemen

Marc werkt sinds 1985 in de bouwsector. Hij begon in loondienst maar wilde al snel meer. In 1995 waagde hij de grote sprong en begon Daemen Bouwbedrijf. Nu, zoveel jaren later en zoveel ervaringen rijker, benut hij zijn opgebouwde kennis om elke project tot een succes te maken.

maik daemen

Maik Daemen

In 2008 begon hij als leerling-timmerman bij Jansen aannemers. Dat Maik een zoon van Marc is, blijkt wel uit het feit dat hij in 2013 ook de stap waagde om zelfstandig te gaan werken. Nu werken ze zij aan zij in Daemen Bouwbedrijf.

Onze Vaste Collega's

A. Verkooijen

Sinds jaren werken we samen met Adrie Verkooijen.
Zijn inzet en productiviteit maken hem een erg fijne collega. Altijd op tijd, ruimte voor een grap, maar verliest nooit het resultaat uit het oog.

Pierre van Gorp

Pierre en Niels van Gorp zijn ook al jaren vaste collega’s.
Ze verzorgen het gehele installatiewerk, zowel loodgieterswerk als centrale verwarming werkzaamheden.

Frans van Velthoven

Het Elektrotechnisch installatie bedrijf Frans van Velthoven bestaat al sinds 1953, waarbij ze 3 jaar later ook een winkel opende met verkoop in audio- en video-apparatuur, witgoed en klein huishoudelijke apparaten.

Klik hier om rechtstreeks met hen in contact te komen.

Jos van Esch Electrotechniek

Aangezien Jos, net als wij, veel waarde hecht aan een persoonlijke behandeling en een efficiƫnte samenwerking is het voor ons de ideale partner in zijn vakgebied. Dit geldt voor zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie.

Klik hier om rechtstreeks met hen in contact te komen.

Atebo

Atebo Bouwadvies, met Henny Boogaers aan het roer, is gespecialiseerd in bouwkundig technisch tekenwerk. Hij verleent bouwkundige ondersteuning aan particulieren en bedrijven vanaf het schetsontwerp t/m de oplevering van het plan.

Klik hier om rechtstreeks met hen in contact te komen.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.